Bedricha Smetane 10, 10000 ZAGREB POSLOVNICA: Petrovaradinska 40B

Radno vrijeme

Pon-Pet: 08:00–16:00

Kontaktirajte nas

01-3880-247; 01-3886-677

Trebate naše proizvode ili uslugu? Ispunite obrazac ispod.

  Upit za:


  Bedricha Smetane 10, 10000 ZAGREB POSLOVNICA: Petrovaradinska 40B

  Senzori prisutnosti

  True presence senzori

  Steinel senzorske tehnologije

  Detektira i kroz tanje zidove i staklo.

  Kao aktivni sustav, visokofrekventni senzor (VF) tj.modul emitira elektromagnetske valove s frekvencijom od 5,8 GHz i prima odjek koji se reflektira od zidova u pokretu i predmeta. Kretanje u području detekcije mijenja odjek i aktivira preklopni signal u djeliću sekunde. Visokofrekventni senzor radi bez obzira na temperaturu okoline i smjer kretanja osobe. Prilazite li senzoru direktno ili bočno – kvaliteta detektiranja uvijek je izvrsna. Visokofrekventni valovi prodiru kroz staklene ploče i lagane zidove te stoga detektiraju pokrete i kroz predmet. Detekcija je cjelovita i bez sljepih mjesta.

  Inteligentna tehnologija visoke frekvencije (za vanjsku upotrebu)

  Nova tehnologija IHF serije impresionira. Po prvi put senzor je potpuno nevidljiv u vanjskoj rasvijeti, dok skrivena tehnologija, ne narušavajući vizual, osigurava precizno detektiranje osoba. Smetnje poput vjetra, lišća, kiše i manje životinje, ne predstavljaju problem – njih ne detektira i time ostavlja prostor za savršenu detekciju ljudi.

  Pasivno infracrvena detekcija kretanja izvora topline.

  Ugrađeni piro senzori reagiraju kada se infracrveno toplinsko zračenje promjeni u definiranom rasponu detekcije – ulaskom osobe u područje detekcije. STEINEL pasivni infracrveni senzori su svestrani kada je riječ o detektiranju kretanja na velikim površinama, poput skladišnih zgrada, ulaza u dvorište ili sportskih dvorana. Svojim performansama postižu domet do 20m i visine ugradnje do 14m. Pouzdano djeluju u vlažnom i hladnom vremenu.

  Ultrazvučni – ispunjava cijelu prostoriju i također detektora oko predmeta.

  Ultrazvučni valov (40 kHz) koje aktivno emitira senzor potpuno se šire u odgovarajućoj prostoriji. Oni ”ograđuju” predmete koji se nalaze u sobi i prodiru u sve kutove. Senzor je na taj način u stanju detektorati pokret čaki i kad nema vizualnog kontakta između njega i osobe. STEINEL ultrazvučni senzori idealno su rješenje za urede i prostore otvorenog dizajna sa laganim pregradnim ziovima/panelima. Ultrazvučni valovi ne prodiru kroz tanke zidove.

  Senzor sa kamerom koji detektira prisutstvo i broji osobe u prostoriji.

  Uz iskustvo stručnjaka i sveučilišta, koji su zajedničkim radom sa STEINEL-om napravili kvantni skok u senzorskoj tehnologiji. Što to znači? STEINEL optički senzor HPD2 može ne samo prepoznati ljude u prostoriji, već ih i prebrojati. Nije važno sjede li ljudi, stoje ili se kreću. Ova se procjena može koristiti zajedno sa ugrađenim senzorom vlage i temperature za kontrolu svjetla, grijanja i klimatizacije prema potrebi. Time se mogućnost primjene HPD2 senzora u automatizaciji proporcijonalno povećava. Što rezultira optimalnim klimatskim uvjetima i osvjetljenjem u npr.čekaonicama i konferencijskim dvoranama.