Bedricha Smetane 10, 10000 ZAGREB POSLOVNICA: Petrovaradinska 40B

Radno vrijeme

Pon-Pet: 08:00–16:00

Kontaktirajte nas

01-3880-247; 01-3886-677

Trebate naše proizvode ili uslugu? Ispunite obrazac ispod.


Upit za:

No Products in the cart

Bedricha Smetane 10, 10000 ZAGREB POSLOVNICA: Petrovaradinska 40B

STEINEL proizvodi i profesionalna rješenja rasvjete

Podjela STEINEL proizvoda prema vrsti

Steinel HOME linija proizvoda

U ponudi također imamo i HOME liniju Steinel proizvoda. Na našem webshopu možete pogledati ponudu vrhunskih proizvoda za kućne korisnike.

Sada u ponudi novi profesionalni detektori pokreta.

Ovo je mjesto gdje možete saznati više o našim novim detektorima pokreta. 100 daljinski upravljivih senzora u raznim izvedbama i raznim tehnologijama. Bilo za KNX, DALI, DIM, COM1 ili COM2: ovdje ćete naći odgovarajući senzor za bilo koju aplikaciju.

Alat za vrući zrak HG 2620 E. Jednostavno korištenje na visinama. Jednostavno bolji. Jednostavno za vas.

Novi alat za vrući zrak štapnog tipa. Izrađen za krovove. Bit ćete zaprepašteni. Pogledajte i sudjelujte u našoj velikoj testnoj kampanji. Saznajte sve pojedinosti na stranici kampanje.

Izdvajamo | Steinel - Nova rješenja u ponudi

Zaboravite sve što već znate o senzorima na otvorenom.

IHF 3D, prvi visokofrekventni vanjski detektor pokreta, tehnološki je kvantni skok. Više o iHF 3D-u možete saznati na našoj stranici posebno posvećenoj njemu.

Jednostavan daljinski upravljač. Jedan za sve.

Neprestana potraga za pravim daljinskim upravljačem je gotova! Sa Smart daljinskim upravljačem, svi STEINEL senzori i senzorska svjetla mogu se vrlo lako kontrolirati jednim uređajem. Jednostavno preuzmite odgovarajuću aplikaciju na pametni telefon ili tablet, povežite Bluetooth putem Smart daljinskog upravljača i upravljajte svim STEINEL proizvodima s jednog mjesta putem infracrvene mreže. Ne može pametnije od ovoga!

Homogeno osvjetljenje u iznimno tankom dizajnu.

RS PRO LED Q1 je sljedeći istaknuti proizvod u rasponu senzornih preklopnih LED unutarnjih svjetala. Čak i u samom razvojnom procesu postalo je očito da će inženjeri postaviti nove standarde u tehnologiji i estetici. Pametni daljinski upravljač lako i jednostavno omogućuje vam da sve postavke postavite “s poda”. Parametarizacija grupe (Remote Group Setting) olakšava prijenos postavki na sva druga svjetla unutar iste bežične skupine. Time se smanjuje napor koji se odnosi na stavljanje svjetala u funkciju. Osim svih tehničkih detalja, posebno smo ponosni na činjenicu da je RS PRO LED Q1 također osvojio nagradu Red Dot Design. Time je postignuta savršena rasvjeta u najsuvremenijem dizajnu.

Kontrola rasvjete s mnoštvom inteligencije.

STEINEL predstavlja napredni LED raspršivač rasvjete RS PRO 5800 LED. Razvijen na DALI tehnologiji, pruža dinamičnu rasvjetu koja se ‘kreće’ s vama. 5800 LED možete integrirati u LiveLink, trenutno najnapredniji sustav upravljanja rasvjetom. Sve funkcije i postavke mogu se lako odabrati putem aplikacije. Na primjer, inteligentna rasvjeta može se osigurati u podzemnim i višekatnim parkiralištima jer vlažnost ne utječe na svjetiljku. Otpornost na IK07 znači da se može koristiti u najtežim uvjetima.

Umjetnost razumijevanja topline.

Zavarivanje, prilagodba topline, oblikovanje, uklanjanje – vrući zrak čini sve vrste poslova nevjerojatno jednostavnim. Poslovi koji zahtijevaju preciznost, visoku učinkovitost i pouzdanost. Zato profesionalci preferiraju štapne alate za vrući zrak iz STEINEL-a.
HG 2620 E alat za vrući zrak isporučuje 2300 W snage za svakoga tko želi samo najbolje performanse i preciznost. Lako se može upravljati pomoću joysticka u točno 10 °C velikim koracima između 50 – 700 °C te ima 4 programske postavke koje se mogu prilagoditi individualnim potrebama. Snažan motor bez četkice pokreće ovaj vrhunski alat radnog vijeka od preko 10.000 sati pri punoj snazi zračnog pritiska od 4.000 Pa. HG 2620 E siguran je i pouzdan partner na bilo kojem gradilištu. Ukratko: najbolji alat za topli zrak koji je ikada razvjen.

Upravljanje rasvjetom, revolucionarno jednostavno.

Jako komplicirano, previše vremena, rizika i novaca  – mnogi električari su skeptični prema komercijalno dostupnim sustavima za upravljanje rasvjetom pa često preferiraju da ih potpuno izbace. Istodobno, inteligentna rasvjeta sve više postaje središtem interesa. Potreba za inteligentnom i energetski učinkovitom rasvjetom raste iz dana u dan. Oni koji žele prilagoditi i iskoristiti veliki potencijal, moraju se suočiti s novim potrebama kupaca i zahtjevima tržišta.

Svijet govori - KNX

Pravi KNX senzor za svaku zgradu.

Uspješne KNX instalacije nalaze se u milijunima zgrada širom svijeta. S najvećim rasponom senzora širom svijeta i četiri senzorske tehnologije, STEINEL pruža “osjetilne organe” za ovaj sustav.

Umjetnost razumijevanja topline.

Za puhala vrućeg zraka, glavna funkcija je proizvodnja visokih temperatura precizno kontroliranih poput postavljanja glazure na tortu. Kako bi postigao vrhunske ocjene, STEINEL koristi samo vrhunske, dugotrajne komponente koje dolaze iz vlastite razvojne linije te ih sastavlja s posebnom pažnjom u jednu cjelinu. Ovdje je uloženo više od 30 godina iskustva u razvoju i proizvodnji alata za vrući zrak kako bi pružili proizvod koji je pametno projektiran u svakom detalju, isporučujući toplinu samo gdje je to potrebno.